A1 Kotisivut

Tarina

"Asiakaspalvelu menestykseni ytimenä."​

Atte Takamaa

“Hei! Olen ahkera korkeakouluopiskelija ja nettisivuyrittäjä Tampereelta. Olen pitkäaikaisen intohimon seurauksena oppinut suunnittelemaan ja toteuttamaan positiivista huomiota herättäviä nettisivuja, jotka kilpailevat alan huippujen kanssa. Pienen kokomme ansiosta hintamme ovat markkinoiden alhaisimpia ja olemme erittäin motivoituneita parhaimman asiakaskokemuksen takaamiseksi. Henkilökohtaisen asiakaspalvelun avulla takaamme ammattimaisen ja helpon yhteistyön kanssasi/yrityksesi kanssa.”

Tyytyväisiä asiakkaita

Tutustu taidonnäytteisiimme!

Pro-Asunnot

Pro-Asunnot tekee asuntosijoittamisesta helppoa! Pro-Asunnot tarjoaa aloitteleville ja jo kokeneemmillekkin asuntosijoittajille apua sijoittamisessa sekä kohteiden valinnassa.

Aleksi Kurki

“Nuori konkari”, vuoden kokoomusnuori ja tuore aluevaltuuston jäsen Kymenlaaksossa.

A1 Kotisivut toivottaa menestystä tulevaisuuden poliittiselle vaikuttajalle!

B7 Asunnot

B7 Asunnot on sijoitusasuntojen tukkumyyjä ja vuokranantaja. B7 tarjoaa suuren sijoitusasuntovalikoiman lisäksi asiakkailleen tukea sijoitusstrategian luomisessa sekä toteuttamisessa.

KT Konevuokraus

KT Konevuokraus ja Kiinteistöhuolto tarjoaa Avant- ja kurottajapalvelua ammattitaidolla projekteihin ja työmaille ympäri Pirkanmaata, perheyrityksen kokemuksella.

Timangi

Timangi tarjoaa sinulle parturi- ja kampaamopalvelut rennon rempseässä ja iloisessa ilmapiirissä Tampereen Raholassa.

Nice Cut

Nice Cut on kodikas ja lämminhenkinen koko perheen parturi-kampaamo Espoon Karakalliossa.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan!